Words

Probabil nu ţi-ai dat seama cât de rău a durut ce ai zis. ‘Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me’ ? Hah…what a lie. Words sometimes hurt more than a punch to the face.

Urăsc expresia aia cu ‘Life’s not fair’, ma enervează ăia care o folosesc, mă enervează până la amin. Îmi pare genul de expresie care o foloseşti când dai de ceva peste care îţi e lene să pui osu la treabă să depăşeşti. It’s not my case so I don’t see why I have to use it or why others use it for me. I hate it. Am încercat să depăşesc situaţiile dificile care s-au ivit. Unele am reuşit, altele nu, dar asta nu înseamnă că nu există repercursiuni în prezent.

…anyway…sunt unele lucruri la care nu te aştepţi şi care chiar te iau prin surprindere cand îţi sunt zise, mai ales de la o persoană pe care o iubeşti şi ai făcut tot posibilul ca relaţia să meargă împotriva a ceea ce a fost în trecut…şi mă gândesc că poate meritam şi eu din răbdarea aia de care reuşeai să dai dovadă în trecut cu alţii. I had more patience with things than I managed to gather in a life time…just saying.

Caz că nu reiese destul de clar, I’m still shocked and it’ll take a bit to get used to…the idea.

Till next time…

This entry was posted in Life and tagged .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s